The Last Ship

The Last Ship

op Neil Simon Theatre

Prijs vanaf € 157.80

The Last Ship is een nieuwe musical gemaakt door 16-voudig Grammy Award winnaar Sting. The Last Ship is een portret van een gemeenschap welke zo met elkaar verbonden is door passie, geloof en traditie, dat zij nergens zullen stoppen om het enige leven wat zij gekend hebben te behouden.

 

The Last Ship speelt zich af in de Engelse havenstad Wallsend. Hier leeft een hechte gemeenschap waar het leven altijd heeft gedraaid om de lokale scheepswerf en de hardwerkende mannen die indrukwekkende schepen met veel trots bouwden. Echter, Gideon Fletcher droomt van een andere toekomst. Hij heeft zich tot doel gesteld de wereld te zien, waardoor hij zijn leven en liefde achter zich moet laten.

 

Wanneer Gideon 14 jaar later terugkeert komt hij erachter dat de toekomst van de scheepswerf in gevaar is en dat zijn jeugdliefde is verloofd met iemand anders. Als de mannen van Wallsend de toekomst in eigen handen nemen en een grootse representatie van hun gedeelde toekomstige droom maken welke hun bestaan definieert, komt Gideon erachter dat hij meer achter zich heeft gelaten dan hij zich ooit had kunnen voorstellen.

 

Reserveer tickets

Aantal tickets
Datum
Informatie over de locatie

Neil Simon Theatre
250 West 52nd Street
New York
NY
US

Voorstellingsinfo.

Speelt vanaf
2014-10-26

Duur:
2 Hours, 30 Minutes

Routebeschrijving


Neem de metro naar 7th Ave. Station.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen