Chicago

Chicago

op Ambassador Theatre

Prijs vanaf € 113.40

Chicago de Musical is een pakkend verhaal over hebzucht, moord en show biz. Het is de langst lopende musical op Broadway en heeft 6 Tony Awards, twee Olivier Awards, een Grammy en talloze staande ovaties gewonnen. Met andere woorden, u zult niet teleurgesteld zijn!

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets hebt voor deze spannende musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Ervaar de award-winning musical

Waar gaat Chicago over?
Chicago vertelt het verhaal over twee moordenaressen die rivalen zijn, beide zijn opgesloten in Cook County Jail. Nachtclub ster Velma heeft haar man en zus om het leven gebracht, nadat ze hen beide in bed had aangetroffen. De gedreven Roxie zit opgesloten omdat ze haar minnaar heeft vermoord.

Met de ene showstopper na de andere gaat het verhaal verder en de dansers bewegen nog net zo sexy en stomend als in 1975 toen Chicago de musical voor het eerst verscheen.

Dus kom deze langst lopende musical in de geschiedenis van Broadway bekijken en ga uit je dak met onze twee moordenaressen Roxie Hart, Velma Kelly en hun geweldige advocaat Billy Flynn.

De songs in Chicago zijn net zo fantastisch en klassiek als de musical zelf en bevat hits zoals  'All That Jazz', 'Funny Honey', 'Mr. Cellophane', 'Nowadays' en 'Razzle Dazzle'.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
Chicago wordt aangeraden voor kinderen boven de 13 jaar.

Hoe lang duurt de musical?
Chicago duurt 2 uur en 30 minuten inclusief de pauze.

Belangrijke informatie:
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

Fantastisch 4.4

4.4 Recensies van 5 klantrecensies
wauw

Wat een heerlijke avond. Super plaatsen en de hele avond op het puntje van mijn stoel gezeten.

Herma, Badhoevedorp
ZON, 31 MEI 2015
4.4
Geweldig!

Indrukwekkend spektakel van hoog niveau!

Jet, Leiden
DON, 05 MRT 2015
4.4
Chigago

Mooie avond gehad: goed verhaal met geweldige acteurs. Klein, intiem theater met prima sfeer. De reservering voor deze avond verliep vlekkeloos, alles prima geregeld!

Yvonne, Raalte
DIN, 10 JUN 2014
4.4
Chicago

Wat een geweldige belevenis! We zaten op de 3de rij dus heel dichtbij. Niet erg als je verderaf zit want dan heb je totaal overzicht. Nu wisten we niet waar we moesten kijken. Alles was zo dichtbij! Alles was zo mooi! Een plek verder weg in de zaal is niet verkeerd. Uiteindelijk zijn we tv gewend dus het hele plaatje in 1 keer. Als er keuze is neem dan balkon op 1 van de 1ste 3 rijen. Wat je plaats ook is, het is een geweldige belevenis!

Eric, Den haag
VRI, 07 JUN 2013
4.4
wervelende show on Broadway

heel enthousiaste cast, leuke jongens en meiden, ogen te kort om te kijken hoe ze bewogen en wat ze aanhadden, grappige songs, verrassend om oudere acteurs/dansers/zangers te zien optreden na al die jonge mensen! de rechter, advocaat en die grappige echtgenoot. wij hebben enorm genoten van deze wervelende show in dat knusse theater tijdens ons trip naar New York met ons zessen!

Janny, Beverwijk
VRI, 08 MRT 2013
4.4

 

4.4

Fantastisch 4.4

Recensies van 5 klantrecensies

Reserveer tickets

Aantal tickets
Datum
Informatie over de locatie

Ambassador Theatre
219 West 49th Street
New York
NY
US

Voorstellingsinfo.

Avondvoorstelling
Maandag, dinsdag en donderdag tot zaterdag 20:00 Zondag 19:30

Middagvoorstelling
Zaterdag en zondag 14:30

Speelt vanaf
2003-01-29

Duur:
2 uur en 30 minuten

Routebeschrijving


Neem de metro naar 50th St. station

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen