Ticmate
Tickets voor internationale evenementen. Actief in meer dan 130 landen op 6 continenten.

Over NewYorkMusicals.nl

NewYorkMusicals.nl is een Zweeds bedrijf met kantoren in Zweden, Kopenhagen en Valencia. De visie van NewYorkMusicals.nl bestaat eruit iedereen die geïnteresseerd is in het verkrijgen van informatie en tickets voor musicals en toneelstukken op Broadway in New York op een eenvoudige, veilige en snelle manier verder te helpen. Dankzij onze plaatselijke aanbiedingen en relaties, kunnen wij altijd competitieve prijzen aanbieden, ook voor voorstellingen die reeds uitverkocht zijn in New York zelf. Wij garanderen jou als klant, dat je jouw tickets kunt kopen op een comfortabele manier in een beveiligde omgeving, en we zullen onze uiterste best doen om van jouw verblijf in New York een succes te maken, zodat je alle vakantiedromen kunt verwezenlijken.

Een zakenidee gedreven door passie en interesse

De man achter NewYorkMusicals.nl, Marcus Moeschlin, heeft een grootse, passionele relatie met voetbal, musicals, concerten, attracties en andere evenementen. Reeds als 18-jarige jongeman organiseerde hij reizen naar rockconcerten in Zweden. Zijn carrière was er altijd op gericht mensen grote evenementen en internationale ervaringen met competitieve prijzen aan te bieden, niet het minst in de tijd dat Marcus eigenaar was van Box Office in Zweden. Marcus is ook een van een handvol digitale pioniers binnen de evenementensector, aangezien hij reeds in 1990 mede aan de wieg stond van Global Tickets, een uniek netwerk waar 22 landen tickets voor internationale evenementen elektronisch onderling kochten en verkochten. Dit terwijl de concurrentie in 1990 nog steeds gebruik maakte van fax, telex en telefoon. Voor dit pionierswerk werd Global Tickets in 1992 bekroond met "The Queen's Award" voor het beste exportidee. Kortom, achter NewYorkMusicals.nl staan vele jaren ervaring, met kantoren in Zweden, Denemarken, en Spanje, die allemaal samen NewYorkMusicals.nl tot een plaatselijk bedrijf met wereldwijde netwerken en ambities maken.

Op het Zweeds kantoor (helpdesk) zit Anna Leppäniemi en op het Deense kantoor in Kopenhagen zitten Kim Harbers, Lene Aagesen en Camilla Bidstrup. Ze hebben net zoals Marcus een gepassioneerde verhouding voor alle soorten evenementen over de gehele wereld, met een belangrijke focus op musicals en sport.

Kim´s carrière in de verkoop van tickets voor internationale evenementen begon in 1996 toen hij werd aangesteld bij ARTE Buitenland, een van de organisaties die lid was van het Global Tickets netwerk. Kim fungeerde vele jaren als landschef voor Denemarken en als manager van de Noordse landen. Kim´s functie en verantwoordingsgebied bij Ticmate is het creëren en onderhouden van de contacten tussen Ticmate en de international theaters en de buitenlandse agenten die Ticmate gebruikt, zodat we altijd de beste contacten hebben voor onze ticketverkoop van alle gelieerde evenementen over de hele wereld. Kim is tevens landschef voor Ticmate´s Internetsites.

NewYorkMusicals.nl is eigendom van Ticmate

Marcus Moeschlin's belangrijkste bedrijf Ticmate bestaat pas sinds 2006, en kende een grote groei vanaf het begin. Ticmate's visie is om dé toonaangevende leverancier in Europa te zijn voor de ticketverkoop van allerhande internationale evenementen en reizen. Als onderdeel van deze strategie lanceerde Ticmate haar eerste muzikale website: LondonMusikaler.se. Thans bestaat LondonMusikaler.se in tien verschillende talen en in meer dan tien landen LondenMusicals.nl in Nederland behoort hier ook toe. De visie voor NewYorkMusicals.nl bestaat eruit dat het ook beschikbaar dient te zijn in meer dan 15 talen, en klanten dient te helpen in meer dan 40 landen. Sinds 2009 lanceerde Ticmate tevens sites met verkoop van voetbaltickets in Spanje, Italië en ook in Londen. BarcelonaVoetbal.nl, LondenVoetbal.nl, MadridVoetbal.nl en ItalieVoetbal.nl. LondenTicket.nl, ParijsTickets.nl, NewYorkTicket.nl, BarcelonaTicket.nl en RomeTickets.nl die verkopen voor attracties, bezienswaardigheden, evenementen en vervoer in Londen, Parijs, New York, Barcelona en Rome. In de Raad van Bestuur vind je, naast Marcus Moeschlin, Ole Oftedal, Jan Friedman en Kim Harbers. Oftedal en Friedman hebben beiden jarenlange ervaring in zowel bedrijfsvoering als in verschillende Raad van Besturen in de handels-, het reis- en mediasector.