Contact

Klik op de rubriek die past bij uw vraag. Neem contact met ons op in het Nederlands of Engels, maar houd er rekening mee dat het soms langer kan duren als u een antwoord van ons krijgt in het Nederlands.

Boeking

De gemakkelijkste en snelste weg om een bestelling te plaatsen is door de tickets hier op deze website online te bestellen. Als u vragen heeft bel dan onze klantenservice via +31 (0)70 891 26 05 (Engels sprekend personeel). Of stuur ons uw vraag via dit contactformulier en wij proberen u zo snel als mogelijk te antwoorden.

Tickets kwijt? Vul jou e-mail adres en brekingsnummer en wij sturen de email nogmaals naar jou adres:

Annuleren

Het is niet mogelijk uw tickets te veranderen of te annuleren. Deze informatie is ook opgenomen in de algemene voorwaarden die u accepteert tijdens de boeking. Als u verzekert wilt zijn voor onverwachte situaties zoals het overlijden van aanstaanden of andere medische redenen boek dan onze annuleringsdekking.

Als u geen annuleringsdekking gekocht heeft, kunt u contact opnemen met ons helpdesk team en navragen of er een annulering of verandering mogelijk is. Helaas kunnen wij u niks beloven!

Het kan tot 1-2 weken na datum duren tot dat wij een bevestiging hebben ontvangen over de wederverkoop van uw kaarten. U kunt ook annuleringskosten verwachten van 20€ per ticket.

Annuleringsdekking

Hier bij LondenMusicals.nl kunt u een annuleringsdekking afsluiten die de volledige aankoop van uw tickets dekt bij ongeval of ziekte bij u, uw medereizigers of uw meest naaste familieleden.

Prijs:
Onze annuleringsdekking bedraagt 7% van de totale kosten.

Wat houdt onze annuleringsdekking in:
U krijgt een volledige vergoeding (waarvan betaalde kosten voor de annuleringsdekking worden afgetrokken) in geval van ziekte, ongeval of overlijden van de persoon die de tickets heeft geboekt, de naaste familieleden (man, vrouw, kinderen, broer of zus, ouders), of medereizigers die het evenement met u zouden bezoeken. Onze annuleringsdekking is geldig totdat je fysiek aan de reis begint, in de meeste gevallen is dit als je aan boord gaat van het vliegtuig, trein e.d. in het land van herkomst.

Boeking van onze annuleringsdekking:
Onze annuleringsdekking kan alleen geboekt worden in combinatie met de tickets en niet afzonderlijk van elkaar. Onze annuleringsdekking is gelding vanaf de datum van boeking/aankoop. De kosten van de annuleringsdekking worden nooit vergoed.

Kennisgeving van de annulering:
Contacteer ons via het volgende e-mail adres als u gebruik wilt maken van uw annuleringsdekking: helpdesk@ticmate.com. U dient dit te doen vóór de datum van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie anders is de annuleringsdekking ongeldig.

Medisch attest:
Geen vergoeding wordt goedgekeurd zonder een geldig medisch attest. Niet later dan 2 weken na datum van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie moeten we een geldig medisch attest hebben ontvangen samen met een kopie van de annuleringsdekking. Op het medisch attest moet duidelijk de de naam van de dokter, adres en telefoonnummer vermeld staan. Gelieve de medische akte samen met een kopie van de annuleringsdekking per post te sturen naar ons postadres:
NewYorkMusicals.nl. mogelijk gemaakt door Ticmate
Singel 540
1017 AZ Amsterdam, Nederland

In het geval iemand anders dan de aankoper van de tickets moet annuleren:
Als medereizigers van degene die de tickets heeft aangekocht moeten annuleren, hebben we naast een medisch attest en de kopie van de annuleringsdekking, bewijs nodig dat u de voorstelling samen zouden bezoeken. Dit bewijs kan een kopie van een vlieg- of treinticket zijn of een kopie van de hotelboeking.

Onze annuleringsdekking dekt niet in de volgende gevallen:
- Als u vergeten bent om de tickets mee te brengen naar het evenement of bezoekadres.
- Als u niet op tijd arriveert op de dag van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie en om deze reden de toegang wordt ontzegd.
- Als u spijt hebt van de aankoop van de tickets.
- Als u geen toegang krijgt tot het evenement vanwege transportproblemen waar wij noch de locatie zelf verantwoordelijk voor zijn, zoals door stakingen in de transportsector van de metro of bussen.
- Als u uw vlucht mist.
- Bij ongeval, ziekte of overlijden tijdens het verblijf in Londen.
- In geval van natuurrampen zoals vulkaanuitbarstingen, overstromingen, aardbevingen of een sneeuwstorm.

Onze annuleringsdekking kan niet worden afgesloten voor groepen van 9 of meer personen.

Management

Als u in contact wenst te komen met het management van Londenmusicals.nl maak dan a.u.b. gebruik van het contactformulier op deze pagina. Het management team kan uw assisteren in zaken als slechte helpdeskservice, vacatures of als u geïnteresseerd bent om een leverancier te worden.

Uw E-mailadres *
Uw Naam *
Telefoonnummer *
Boekingsnummer *
Beschrijf uw zaak
Een kopie wordt naar Uw E-mailadres gestuurd

NewYorkMusicals.nl powered by Ticmate

NewYorkMusicals.nl
Ticmate
Telefoon: +31 (0)70 891 26 05

Ticmate AB ®
Krukmakargatan 50, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Zweden
Org.code. 556710-6017

E-mail E-mail 070 891 26 05 070 891 26 05
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen