Disney's Aladdin - Broadway

Disney's Aladdin - Broadway

op New Amsterdam Theatre

Prijs vanaf € 78.70

Maak plaats voor Disney's nieuwe musical komedie Aladdin op Broadway in New York. Boek uw tickets vooraf vanaf thuis en ontdek een hele nieuwe wereld op een hele nieuwe manier!

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze ongelooflijke musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Geniet van de Academy Award-winning muziek
- Ervaar een musical voor het hele gezin
- Geniet van de opwindende choreografie en de verbazingwekkende visuele effecten

Waar gaat Aladdin over?
Aladdin de musical is gebaseerd op de Disney film uit 1992 over het charmante straatkind Aladdin, die verliefd wordt op de mooie prinses Jasmine.

Prinses Jasmine is niet gelukkig met haar vaders wens om haar een geschikte echtgenoot te vinden. Tegelijkertijd probeert Jafar, de rechterhand van de Sultan, om de troon over te nemen. Wanneer Jasmine uit het paleis sluipt, ontmoet ze Aladdin.

Nadat ze samen worden ontdekt, wordt Aladdin tot de dood veroordeeld maar Jafar redt hem door hem op weg te sturen om een lamp te halen uit de Cave of Wonders. Waar een lamp is, is een geest, en wanneer Aladdin deze onbewust vrijlaat, kan er van alles gebeuren!

Dit geliefde verhaal is opwindend tot leven gebracht in deze splinternieuwe musical. Met één aai over de lamp en Aladdin's reis neemt u mee in een exotische wereld van uitdagende avonturen, klassieke komedie en oneindige romances. Het is een onvergetelijke ervaring die alle geliefde songs bevat waarvoor ze een Academy Award heeft gewonnen en nog meer speciaal geschreven voor Broadway.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
Aladdin is een musical voor het hele gezin maar wordt aangeraden voor kinderen vanaf 6 jaar.

Hoe lang duurt de musical?
Aladdin duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten inclusief de pauze. 

Wie is het team achter deze musical?
Deze splinternieuwe productie is geregisseerd en gechoreografeerd door Tony Award winnaar Casey Nicholaw, en gecomponeerd door Tony Award winnaar Alan Menken. Songteksten zijn van de legendarische Howard Ashman en Tony Award winnaar Tim Rice, met het boek en aanvullende songteksten door Chad Beguelin.

Belangrijke informatie:
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

 

 

 

 

Fantastisch 4.7

4.7 Recensies van 3 klantrecensies
Aladdin zeer de moeite waard!

Wij, 2 volwassenen en 1 teener, hebben genoten van Aladdin. Het verhaal was bekend, ook van de film, maar dit was een bijzondere ervaring. De dansen en de kostuums waren prachtig, de grapjes van Aladdin waren echt leuk en onze plaatsen in het theater waren goed. Het was erg gemakkelijk om tickets te bestellen en ook het afhalen bij het theater verliep heel soepel.

Lisa, Laren
MAA, 04 AUG 2014
4.7
aladdin

Een hele goede snelle vlotte in mekaar gezette musical. met mooie decors belichting efecten goede music het is jammer dat Allen Menken die de muiziek en tekst heeft geschreven langs me heen liep en voor dat ik door had, vergat een handtekening tevragen en hem te complimeteren met zijn goede muziek. Mooi theater goede stoelen ook al zaten wij helemaal aan de zij kant op de 6 de rij konden wij het heel goed zien. Hoe ze dat vliegend tapijt lieten zweven is een raadsel we konden geen kabels touwen of een lift arm onder scheiden het was of het echt vloog alle kanten op en rond draaiend. Bediening in het theather was ook heel vlot erg goed. Kort om een aanrader voor alle Disney fans en anders wordt je wel fan erg goed.
groeten Peter en Wilfried.

Wilfried, Amsterdam
MAA, 23 JUN 2014
4.7
Het was geweldig!

De musical was geweldig, prachtige kostuums, goede stemmen en veel humor. Ook het theater was erg mooi, karakteristiek. De zitplaatsen hadden wel wat ruimergemogen maar we hebben dit niet als negatief ervaren. We hadden perfecte plaatsen, kortom een top ervaring!

Raymond, 's-hertogenbosch
ZAT, 31 MEI 2014
4.7

 

4.7

Fantastisch 4.7

Recensies van 3 klantrecensies

Reserveer tickets

Aantal tickets
Datum
Informatie over de locatie

New Amsterdam Theatre
214 W 42nd Street
New York
NY
US

Voorstellingsinfo.

Speelt vanaf
2014-03-20

Duur:
2 hours 20 minutes

Routebeschrijving


Take the subway to Times Square - 42 St. station

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen