Charlie and the Chocolate Factory de musical

Charlie and the Chocolate Factory de musical

op Lunt-Fontanne Theatre

Prijs vanaf € 131.00

Roald Dahl's heerlijk donker verhaal over Charlie Bucket en de mysterieuze banketbakker Willy Wonka komt tot leven in deze splinternieuwe Broadway musical. Het is een vrolijke musical voor het hele gezin!

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat uw tickets hebt voor deze fantastische musical
- Kies uw eigen zitplaatsen
- Geniet van de musical voor het hele gezin

Waar gaat Charlie and the Chocolate Factory over?
Charlie wint een gouden tickets voor de vreemde en wonderbaarlijke chocolade fabriek van Willy Wonka. Dit is de kans van zijn leven om te genieten van alle snoepjes waarvan hij zijn hele gedroomd heeft. Maar achter het hek wacht verbazing, want te midden van suikerachtige gangen en de ongelooflijke eetbare verrukkelijkheden komen de vijf winnaars erachter dat niet alles zo zoet is als het lijkt.

Een chocolade tuin, een leger van eekhoorns en de eigenaardige Oompa-Loompas moet jezelf gezien hebben voordat je het geloofd in deze spectaculaire nieuwe musical boordevol fantastische traktaties die u zullen verblinden.

Het verhaal van Charlie and the Chocolate Factory heeft de wereld al meer dan 50 jaar betoverd, en was verfilmd in 2005 met Johnny Depp in de rol van Willy Wonka.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
Charlie and the Chocolate Factory is een musical voor het hele gezin en wordt aangeraden voor kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn niet toegestaan.

Hoe lang duurt de musical?
De musical duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten inclusief de pauze.

Wie is het team achter de musical?
Charlie and the Chocolate Factory is gabseerd op Roald Dahl's heerlijk donkere roman en de musical is geregisseerd door Academy Award winnaar Sam Mendes

 

Reserveer tickets

Aantal tickets
Datum
Informatie over de locatie

Lunt-Fontanne Theatre
205 W 46th Street
New York
NY
US

Voorstellingsinfo.

Speelt vanaf
2017-04-23

Duur:
2 uur en 30 minuten

Routebeschrijving


Neem de metro naar 49 St. station

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen