Cats

Cats

op Neil Simon Theatre

Prijs vanaf € 197.60

De award-winning musical Cats is eindelijk terug op Broadway. Mis deze legendarisch musical niet, gecomponeerd door Andrew Lloyd Webber, gebaseerd op T.S. Eliot’s 1939 collectie van gedichten “Old Possum’s Book of Practical Cats”.

Hoogtepunten:
- Ervaar de wereldberoemde musical Cats
- Krijg de beste zitplaatsen in uw gekozen categorie
- Luister live naar hits zoals Memory

Waar gaat Cats over?
Het is de avond van het Jellicle Ball, waar Old Deuteronomy de kat zal kiezen die naar Heaviside Layer zal gaan en herboren zal worden in een nieuw Jellicle leven. Het verhaal volgt de individuele missies van de katten van de stam om de uitverkorene te worden die terug zal komen in een nieuw leven. Zoals de kat Grizabella zingt in de hit Memory: "Let the memory live again!"

Hoe verkrijg ik tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, wordt uw e-ticket direct naar uw e-mail gestuurd, print deze uit en breng deze mee naar het theater.

Wie zitten er in het achtergrondteam?
De wereldberoemde Engelse componist Andrew Lloyd Webber is de persoon achter Cats. Het creatieve team voor de nieuwe Broadway productie bestaat uit Mick Potter (Geluidsontwerp), Natasha Katz (Verlichtingsontwerp), John Napier (Toneel- en kostuumdesign),choreografie door Andy Blankenbuehler gebaseerd op de originele choreografie en mede-regie door Gillian Lynne, en regie door Trevor Nunn.

Wist u dit over Cats?
De originele Broadway productie werd voor het eerst getoond in 1982 bij Broadway’s Winter Garden Theatre, waar 7.485 uitvoeringen werden gegeven over een ongelofelijke periode van 18 jaar.

Belangrijke informatie:
- Als u tickets boekt voor een musical in New York, krijgt u altijd de beste zitplaatsen die er beschikbaar zijn op het moment van boeken. We hebben geen invloed op de feitelijke zitplaats en rijnummer, aangezien alleen het theater de zitplaatsen aan kan wijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen, ontvangt u een aanvullende bevestiging met hierop uw zitplaatsen. Deze kunnen niet veranderd of gewijzigd worden aangezien deze de beste zitplaatsen waren op het moment van boeken.

 

 

 

 

Reserveer tickets

Aantal tickets
Datum
Informatie over de locatie

Neil Simon Theatre
250 West 52nd Street
New York
NY
US

Voorstellingsinfo.

Speelt vanaf
2016-08-02

Duur:
2 uur en 20 minuten

Routebeschrijving


Neem de metro naar 7th Ave. Station.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen