Carousel

Carousel

op Imperial Theatre

Prijs vanaf € 54.00

Carrousel 'een van de meest heilige werken van het Amerikaanse theater (The New York Times) keert voor het eerst terug op Broadway in meer dan twee decennia. Geniet van het verhaal over passie, verlies en verlossing.

Hoogtepunten:
- Geniet van Carousel live op Broadway
- Krijg de beste beschikbare zitplaatsen
- Luister naar het musical drama

Ervaar de tijdloze musical Carousel
Carousel speelt zich af in een klein fabrieksstadje in New England, de musical omschrijft de tragische romance tussen een verontruste carnaval omroeper en de jonge vrouw die alles voor hem opgeeft.

Het verhaal wordt verteld met een ingrijpende muzikale score en gloeiende balletsequenties, het is een verhaal van passie, verlies en verlossing, geïntroduceerd op Broadway op een nieuwe manier van muzikaal drama - een die "de norm zette voor de musical uit de 20e eeuw" (Time Magazine) en zou theaterbezoekers nog vele generaties boeien.

De tijdloze musical Carousel van Rodgers & Hammerstein komt tot leven in een nieuwe productie met sterren zoals Tony Award genomineerde Joshua Henry (Hamilton, Shuffle Along), Tony-winnaar Jessie Mueller (Beautiful, Waitress) en Renée Fleming in haar allereerste optreden in een Broadway musical. Drie keer Tony-winnaar Jack O'Brien (The Front Page, The Coast of Utopia) is de regisseur, met choreografie van Justin Peck van New York City Ballet.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat uw boeking is afgerond, ontvangt u uw e-ticket via uw email. Print deze uit en breng het mee naar het theater.

 

 

 

Reserveer tickets

Aantal tickets
Datum
Informatie over de locatie

Imperial Theatre
249 West 45th Street
New York
NY
US

Voorstellingsinfo.

Speelt vanaf
2018-04-12

Duur:
2 hours and 45 minute, including one intermission

Routebeschrijving


Take the subway to 42nd St. (Port Authority Bus Terminal) station

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen