Tickets voor: Diana: A New Musical

Diana: A New Musical

 
Vanaf € 44,50

Ervaar het verhaal over Prinses Diana, die haar hart volgde, de wereld wilde verbeteren en een legende werd voor haar toewijding. Geniet van de musical Diana: A New Musical op Broadway in New York, met gloednieuwe liedjes, gecreëerd door een bekroond team.

Hoogtepunten

- Wees getuige van het verhaal over Prinses Diana
- Geniet van een musical gemaakt door een bekroond team
- Luister naar nieuwe liedjes
- Kies uw eigen zitplaatsen

Wat kan ik verwachten?

Toen Lady Diana Spencer in 1981 trouwde met PrinceCharles, werd ze meteen een cultureel fenomeen: ze was toegewijd aan liefdadigheid, activisme en werd zo'n stijlicoon dat vrouwen over de hele wereld haar stijl en charmante persoonlijkheid wilden imiteerden.

Maar is er altijd meer aan persoon dan dat men alleen kan zien. Prinses Diana was niet iemand die beschouwd kon worden als een standaard echtgenote. Ze had haar eigen mening, ze leidde fel met haar hart, en ze kwam op voor haar familie, haar land en zichzelf. Ze tartte de verwachtingen, werd populair bij het koningshuis en creëerde daardoor een erfenis die voor altijd zal blijven bestaan.

Diana: A New Musical is geschreven door Joe DiPietro en David Bryan (Tony Award-winning Best Musical Memphis). The musical is geregisseerd door Tony Award-winnaar Christopher Ashley (Come From Away) met choreografie van Tony Award-nominee Kelly Devine (Rock of Ages) en muziek supervision en arrangements door Ian Eisendrath (Come From Away). 

Hoe werkt het?

Uw e-ticket wordt direct naar u gemaild zodra uw boeking is voltooid. Neem een geprinte versie mee naar het theater of laat het zien vanaf uw mobiele telefoon.

Belangrijke informatie

- Deze show wordt aangeraden voor diegenen die ouder zijn dan 10 jaar
- Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater

Openingstijden

Raadpleeg tijdens het boekingsproces onze kalender voor openingstijden.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 15 minuten

Routebeschrijving

Longacre Theatre

Adres
220 West 48th Street New York NY 10036

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!