Tickets voor: Harry Potter en het vervloekte kind

Harry Potter en het vervloekte kind

 
Vanaf € 64,30

Gebaseerd op een origineel en nieuw verhaal van J.K. Rowling, Jack Thorne and John Tiffany, is Harry Potter en het vervloekte kind het nieuwe stuk van Jack Thorne. Het is het achtste verhaal in de Harry Potter boekenreeks en de eerste officiële voorstelling op het podium.

Hoogtepunten

- Geniet van de nieuwe voorstelling Harry Potter en het vervloekte kind
- Bemachtig de beste stoelen in de door jouw gekozen categorie

Wat kan ik verwachten?

Harry Potter en het vervloekte kind
Het was altij al moeilijk geweest om Harry Potter te zijn. En het wordt er niet makkelijker op nu hij een overwerkte medewerker van het Ministerie van Magie is, een getrouwd man en vader van drie schoolgaande kinderen is.

Terwijl Harry worstelt met een verleden dat weigert te blijven waar het zou horen te zijn, worstel zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis die hij nooit heeft gewild.

Zoals verleden en heden onheilspellend samensmelten, leren vader en zoon de ongemakkelijke waarheid: soms komt duisternis van onverwachte plaatsen.

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort nadat je boeking is afgerond, ontvang je jouw boekingsbevestiging.

Je e-ticket wordt rechtstreeks naar je e-mailadres gestuurd 2 weken vóór de datum van de voorstelling. Mobiele tickets worden geaccepteerd.

Als je tickets boekt voor een musical in New York, krijg je altijd de best beschikbare zitplaatsen op het moment van boeken. We hebben geen controle over de exacte zitplaats- en rijnummer, omdat alleen het theater de zitplaatsen kan aanwijzen. Deze kunnen niet gewijzigd of veranderd worden, aangezien dit de best beschikbare zitplaatsen zijn op het moment van boeken.

Openingstijden

Raadpleeg tijdens het boeken onze kalender voor beschikbare data en tijden.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 3 uur 30 minuten

Routebeschrijving

Harry Potter en het vervloekte kind

Adres
213 West 42nd Street New York New York United States

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!