Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Walter Kerr Theatre

Walter Kerr Theatre

Walter Kerr Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Hadestown

Hadestown

4.0 (1)
Vanaf € 110,80

Hadestown, de veelgeprezen nieuwe musical van de beroemde singer-songwriter Anaïs Mitchell, ontwikkeld en geregisseerd door Tony Award genomineerde Rachel Chavkin, komt naar Broadway in het voorjaar van 2019. Hadestown vertelt de oude Griekse mythe waarin Orpheus naar de onderwereld (Hades) reist om zijn verloofde Eurydice te redden.

Hoogtepunten

- Bekijk Hadestown live op Broadway
- Geniet van deze nieuwe musical
- Luister naar een mix van moderne folkmuziek en vintage jazz
- Krijg de beste stoelen in uw gekozen sectie

Wat kan ik verwachten?

Songwriter Anaïs Mitchell en regisseur Rachel Chavkin hebben het veelgeprezen concept van Mitchell getransformeerd in een nieuwe musical. Hier is de moderne Amerikaanse volksmuziek gecombineerd met vintage New Orleans-jazz om een meeslepend oud verhaal opnieuw te vertellen.

Tijdens een warme zomer worden songwriter Orpheus en Eurydice verliefd op elkaar. Maar als de winter nadert, begint de realiteit. Deze jonge dromers kunnen niet alleen leven van het maken van liedjes. 

Verleid door de belofte van overvloed, wordt Eurydice naar de diepten van Hadestown gelokt: een industriestad uit het tijdperk van de Grote Depressie met een post-apocalyptisch gevoel. Orpheus reist af naar de onderwereld om haar te redden. Als ze uit Hadestown proberen te komen, wordt hun vertrouwen in elkaar op de proef gesteld.

Hoe werkt het?

Kort na voltooiing van uw boeking ontvangt u de tickets per mail. Print deze uit en neem het mee naar het theater. Of laat het ticket op uw mobiele telefoon zien.

Bestel nu

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Routebeschrijving

Walter Kerr Theatre

Adres
219 West 48 Street New York NY United States

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!