Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Eugene O'Neill Theatre

Eugene O'Neill Theatre

Eugene O'Neill Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: The Book of Mormon

The Book of Mormon

4.6 (9)
Vanaf € 77,50

The Book of Mormon is de grappigste en hilarische musical op Broadway - ooit! De musical van de makers van South Park heeft 9 Tony Awards gewonnen waaronder Best Musical. Zorg ervoor dat u uw tickets vanaf thuis boekt voor deze wonderbaarlijke musical!

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze hysterisch grappige musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Lach totdat u pijn in uw buik heeft
- Ervaar de award-winning musical

Waar gaat The Book of Mormon over?
The Book of Mormon gaat over twee jonge zendelingen die terecht komen in een gevaarlijk deel van Uganda waar ze de inwoners proberen te bekeren tot het Mormon geloof. Eén zendeling, Elder Price, is erg religieus en maakt dingen mogelijk voor zichzelf terwijl zijn partner, Elder Cunningham nogal een nerd is en sociaal nogal onhandig maar hij bedoelt het goed - zelfs als hij de waarheid verbloemt waardoor hij in de problemen raakt.

Onze twee zendelingen leren dat het niet gemakkelijk is om hun boodschap over te brengen in een Afrika dat geplaagd wordt door AIDS, armoe en geweld!

Wat zeggen de critici?
De Rolling Stones zeggen, 'De Genni van South Park hit Broadway, en geschiedenis is geschreven. Mormon is op weg om een legende te worden'.

Time Out New York zegt, 'Je lacht tot je blauw ziet. Mormon is een muzikale komedie hemel'.

The New York Post zegt, 'I hou van The Book Of Mormon'.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
The Book of Mormon bevat bepaald taalgebruik en volwassen thema's en seksuele humor en is daarom niet geschikt voor jonge kinderen. 

Hoe lang duurt de musical?
The Book of Mormon duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten inclusief een pauze.

Wie is het team achter deze musical?

The Book of Mormon is een muzikale productie van de bedenkers van South Park Trey Parker en Matt Stone en Avenue Q co-schrijver Robert Lopez.

Belangrijke informatie:
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

Openingstijden

Dinsdag tot donderdag en zondag om 19:00. Vrijdag en zaterdag om 20:00. Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 14:00 uur.

Bestseller

Routebeschrijving

Eugene O'Neill Theatre

Adres
230 W 49th Street New York NY US

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!