Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor Musicals in New York

Welkom bij New York's Broadway. NewYorkMusicals.nl geeft een overzicht van wat er te zien is in de theaters van New York. Koop hier tickets in jou eigen munteenheid en betaal op een veilige manier.

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Informatie over de locatie

Broadhurst Theater

Broadhurst Theater

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Jagged Little Pill

Jagged Little Pill

Vanaf € 77

Jagged Little Pill is gebaseerd op het baanbrekende album van singer-songwriter Alanis Morissette uit 1995, dat gaat over pijn, genezing en de moeilijke keuzes waarmee we soms worden geconfronteerd. Na uitverkochte voorstellingen in Boston, is de show sinds 2019 ook te zien op Broadway. 'You know you oughta' see it!

Hoogtepunten

- Kies uw eigen stoelen
- Herbeleef de hits van Jagged Little Pills en andere hits van Alanis
- Geniet van het aangrijpende en hartverwarmende verhaal, geschreven door Diablo Cody (Juno)

Wat kan ik verwachten?

De familie Healy is een perfect gezin uit een buitenwijk, maar schijn bedriegt. Mary Jane, de moeder van het gezin is verslaafd aan pijnstillers en haar huwelijk met Steven is ook niet meer wat het is geweest. Toch is ze geobsedeerd om het gezin bij elkaar te houden en om haar leven volmaakt te laten lijken.

De dochter van het gezien, Frankie, is geadopteerd en wegens vele pijnlijke redenen, voelt ze zich vervreemd door Mary Jane. Terwijl deze strijd plaatsvindt, heeft Frankie een geheime strijd met haar eigen sexualiteit. 
En ondertussen kampt de zoon, Nick, met de druk om de perfecte zoon van de familie te zijn. En het wordt nog gecompliceerder als Nick's beste vriend, Andrew, wordt beschuldigd van het verkrachten van Frankie's beste vriendin Bella.

Wanneer de scheurtjes in de familie zichtbaar beginnen te worden, moet het gezin een keuze maken: zullen ze hun masker ophouden voor de buitenwereld of zullen ze proberen de harde waarheden onder ogen te zien?

Hoe werkt het?

Uw e-ticket wordt naar u gemald zodra u boeking is voltooid. U kunt een geprinte versie mee nemen naar het theater of u laat het ticket op uw mobiele telefoon zien.

Openingstijden

Raadpleeg tijdens het boekingsproces de kalender voor data en tijden.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 30 minuten

Routebeschrijving

Broadhurst Theater

Adres
235 West 44th Street New York, NY 10036

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!