The Phantom of the Opera

The Phantom of the Opera

op Majestic Theatre

Prijs vanaf € 131.00

Phantom of the Opera is Broadways langstlopende musical! Boek uw tickets vanaf thuis voor dé musical onder de musicals in New York en maak u gereed voor een ervaring die u nooit zult vergeten!

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze favoriet
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Ervaar de award-winning musical klassieker
- Geniet van de spectaculaire omgeving en speciale effecten

Waar gaat Phantom of the Opera over?
Phantom of the Opera is gebaseerd op een Franse thriller over een misvormde componist, die in het oude Franse operagebouw rondspookt.

De eenzame, romantische geest geeft les en componeert opera's voor Christine, een mooie jonge toekomstig sopraan zangeres. Als Christines ster stijgt en een knappe minnaar uit het verleden in beeld komt, wordt de Phantom boos, hij terroriseert de eigenaren van het operahuis en hun gasten met zijn moorddadig gedrag. Toch voelt Christine zich aangetrokken tot deze mysterieuze man.

Wist je dit over Phantom of the Opera?
The Phantom of the Opera is een musical fenomeen met de meest extravagante decors, kostuums en speciale effecten die ooit gebruikt zijn op het toneel. Over de gehele wereld is Phantom of the Opera te zien geweest, in meer dan 90 steden en heeft meer dan 50 theater prijzen gewonnen, waaronder zeven Tony Awards in 1988, waaronder "Best Musical" Award.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u de e-ticket per email ontvangen. Print deze uit en neem deze mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
Phantom of the Opera is voor de meeste mensen geschikt, zowel voor mensen die frequent naar het theater gaan als mensen die voor het eerst gaan. De musical is niet geschikt voor jonge kinderen omdat sommige scenes nogal angstig zijn, het gaat natuurlijk over Panthom of the Opera. Het wordt aangeraden voor kinderen vanaf 10 jaar. Kinderen onder de 5 jaar zijn niet toegestaan in het theater.

Hoe lang duurt de musical?
The Phantom of the Opera duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten inclusief de pauze.

Wie is het team achter de musical?
De wereldberoemde Engelse composer Andrew Lloyd Webber is verantwoordelijk voor de muzikale productie. Harold Prince is de regisseur en Cameron Mackintosh is de producer.

Belangrijke informatie: 
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw exacte zitplaats. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien dit de best beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

Fantastisch 4.7

4.7 Recensies van 9 klantrecensies
Arienne

Het was werkelijk geweldig! Wat een prachtige show! Ik zou het iedereen aanraden.

Arienne, Blaricum
DIN, 01 DEC 2015
4.7
The Phantom of the Opera

Zeer mooie uitgevoerde musical,
vooral decor en kostuums waren fantastisch.
hebben enorm genoten van deze avond.
kortom een aanrader voor een ieder.

Frans, Dordrecht
ZON, 28 JUN 2015
4.7
Prachtige musical

Wij hebben genoten van deze musical. Prachtige stemmen en schitterend decor en kostuums. Wij kregen kaartjes voor de derde rij en hadden goed zicht.

Chantal, Santpoort-zuid
VRI, 02 MEI 2014
4.7
Wonderful

Wij hebben geweldig genoten van een super avond tijdens de voorstelling van de Phantom. Goede performers, mooie kostuums en goed geluid.Klein min puntje was dat er tijdens de voorstelling nog mensen binnen konden komen waardoor mensen moesten opstaan en dus in je beeld gaan staan terwijl je nog geen seconde wilt missen.

Ilse, Maastricht
ZON, 20 OCT 2013
4.7
Geweldig

Wat een fantastische voorstelling. Wij hebben Phantom gezien in Nederland Engeland en New York en deze in New York was de allerbeste.

Benedictus, Woensdrecht
WOE, 04 SEP 2013
4.7
Phanto of the Opera

De gehele musical was een doorlopend hoogtepunt.
Volgens mij niet 1 valse noot.

Op alle onderdelen scoorde deze musical 5 sterren. De muziek, uitvering van het orkest, solozang, koorzang, acteren, decor.
De plaatsen op de eerste rij hebben hier zeker aan bijgedragen.

Beste live musical tot nu toe.

L.j.t.m., Kerimpen aan de lek
DIN, 25 JUN 2013
4.7
Phantom of the Opera.

Het bestellen van de tickets was erg eenvoudig en snel. Met een geprinte email kun je al ruim voor tijd de kaartjes afhalen, en dat was maar goed ook, want de hele zaal was uitverkocht: lange rijen! Het theater zelf is oud en heeft een leuk hoog suikertaartgehalte. De musical is geweldig, mooi gezongen, imponerende muziek en de decors slaan echt alles! Je gelooft je ogen niet, heel bijzonder!

Marianne, Deventer
ZAT, 22 JUN 2013
4.7
25 jaar

En niet voor niets. Nadat wij al jaren geleden de musical in Nederland hadden gezien, besloten we tijdens ons bezoek aan NYC de Amerikaanse versie te bezoeken. Geweldig! Hoewel de entree het niet doet vermoeden is het een leuk en klassiek theater waar de Phantom helemaal tot zijn recht komt.

Willem, Rotterdam
ZON, 26 MEI 2013
4.7
The Phantom on Broadway

Ik heb al veel musicals in Nederland gezien, maar deze was echt super!!! Super niveau, qua acteer, dans en zang!!! Super mooi decor!!! Het Engels is zeer goed te volgen! Een ervaring die je zeker niet kan missen als je toevallig in New York bent!!!

Marysia, Nijmegen
DIN, 14 MEI 2013
4.7

 

4.7

Fantastisch 4.7

Recensies van 9 klantrecensies

Reserveer tickets

Aantal tickets
Datum
Informatie over de locatie

Majestic Theatre
245 West 44th Street
New York
NY
US

Voorstellingsinfo.

Avondvoorstelling
Maandag, woensdag tot zaterdag om 20:00 - dinsdag om 19:00

Middagvoorstelling
Woensdag en zaterdag om 14:00.

Speelt vanaf
1988-01-26

Duur:
2 uur en 30 minuten

Routebeschrijving


Neem de metro naar Times Square - 42nd St. station.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen