Disney's The Lion King - Broadway

Disney's The Lion King - Broadway

op Minskoff Theatre

Prijs vanaf € 137.60

Beleef Disney's populaire en award-winning familie film The Lion King maar dan als musical op Broadway. Met muziek van Elton John is de Lion King een van de meest knappe musicals die er ooit is gemaakt. Het is een gegarandeerde hit voor het hele gezin.

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat uw tickets heeft voor deze waanzinnig populaire musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Geniet van de muziek van Elton John
- Ervaar een award-winnende musical inclusief Best Musical
- Bekijk een musical voor het hele gezin

Waar gaat de Lion King over?
Als de jonge leeuwenprins Simba geboren wordt, is de gemene oom Scar opeens niet meer de troonopvolger. Scar is van plan om zowel Simba te doden als zijn vader, Koning Mufasa, zodat hij de troon kan overnemen en koning wordt. Simba overleeft het maar denkt dat hij de oorzaak is van zijn vaders dood en besluit om het koninkrijk te verlaten.

Simba begint een nieuw leven samen met twee belangrijke vrienden, Timon en Pumba. Maar het verleden blijft hem plagen en hij komt in de positie dat hij een gevaarlijke vijand moet verslaan om zijn lot te vervullen en zijn rechtmatige plaats op de troon in te nemen.

In the Lion King komt de Savannah tot leven op Broadway in New York!. De songs in de Lion King zijn o.a. 'Circle of Life', 'Hakuna Matata' en 'Can you Fell the Love Tonight'.

Zoals de New York Times zegt, "Er is simpelweg niets zoals dit."

Wist je dit over de Lion King?
De musical had zijn wereld première in London in oktober 1999 en sindsdien is deze te zien in vele grote steden over de gehele wereld. De musical heeft niet minder dan 6 Tony Awards gewonnen op Broadway in New York, heeft een Evening Standard onderscheiding ontvangen als theater evenement van het jaar en is genomineerd voor maar liefst 8 Olivier Awards.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Hoe lang duurt de musical?
The Lion King duurt 2 uur en 45 minuten inclusief de pauze.

Voor wie is de musical geschikt?
The Lion King is een musical voor alle leeftijden, jong en oud. De musical is vooral populair bij gezinnen. Het wordt aangeraden voor kinderen vanaf 6 jaar. Let wel kinderen onder de 3 jaar zijn niet toegestaan.

Wie is het team achter deze musical?
The Lion King musical beschikt over een geweldige score gemaakt door het Tony Award-winnende songwriters team van Elton John en Tim Rice evenals het geweldige werk door Tony Award-winnende choreograaf Garth Fagan. Julie Taymor regisseert de musiscal versie van Disney's populaire film The Lion King. Zij heeft als eerste vrouw ooit een Tony Award gewonnen voor Best Director van een musical.

Belangrijke informatie:
- Let wel: Flitsende verlichting wordt verschillende keren gebruikt tijdens de show.
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

Fantastisch 4.8

4.8 Recensies van 14 klantrecensies
Schitterende musical !

Top ! Alles, muziek, decors, kostuums. Zeer tevreden ook over ticket service. Tickets lagen klaar en we hadden zeer goede plaatsen.

Nancy, Zandhoven
DIN, 05 APR 2016
4.8
Een geweldige musical - must see!

Alweer voor de 3e keer naar The Lion King geweest (2x in New York) en het blijft een geweldige ervaring. Zo groots en meeslepend. Het ophalen van de kaarten bij het theater verliep ook vlot en soepel. Prima site dit!

Mathieu, Hedel
WOE, 17 FEB 2016
4.8
Carolien

Alles was goed geregeld, prima kwaliteit zang, performance, muziek. Dat was absoluut het geld waard! We hebben echt genoten!
Wat ik wel een beetje jammer vond is dat je voor een paar drankjes wel meteen een hoop dollars moet neerleggen en de tickets zijn al erg duur.

Carolien, Hoofddorp
MAA, 11 MEI 2015
4.8
Top show!

Geen woorden voor zo goed vonden wij hem!

Tamara, Reeuwijk
ZON, 29 MRT 2015
4.8
Kippenvel

Prachtige musical. Lijkt erg op mijn herinnering aan de film. Goede acteurs en mooi decor

Petra, Haarlem
MAA, 15 SEP 2014
4.8
Musical op Broadway

Tijdens ons bezoek aan New York, wilden we natuurlijk ook heel graag een musical op Broadway bezoeken.
The Lion King had onze voorkeur.
Het is nu de tweede keer dat ik deze musical heb gezien. Een topper. Je raakt niet uitgekeken. De acteurs zitten goed in hun rol, de vormgeving mens-dier is geweldig. Muziek pakt je.

Een aanrader!

R., Eindhoven
VRI, 23 MEI 2014
4.8
The Lion King in NY moet je hebben ervaren....

Super om mee te maken, van begin tot het eind boeiend, ontroerend en grappig. Fantastisch geacteerd, zo moeilijk met al die kostuums en maskers denk ik! Een absolute aanrader voor iedereen die naar NY gaat

Mary, Houten
VRI, 09 MEI 2014
4.8
Ongelooflijke ervaring !!!

Heb nog nooit zo iets moois gezien ! Vooral wat decors ,kostuums betreft .

Nick, Laarne
DIN, 06 MEI 2014
4.8
Musical The Lion King

Ik wil eigenlijk niet teveel verklappen. Op zich houd ik niet van musicals maar deze musical vond ik Fantastisch!
Prachtige muziek, kostuums en decors! Ga je naar NYC dan hoort daar naar mijn mening een musical bij. De keus is makkelijk......The Lion King......is SPECTACULAIR!

Het boeken van de kaartjes ging ook heel makkelijk via NewYorkMusicals.nl. Je hoeft niet in een lange rij in NYC en dit bespaart je veel tijd! Minimaal 1 uur voor de voorstelling zijn de kaarten op te halen. Wij zaten vrij centraal in het theater en we hadden een goed zicht op de tribunes.

Dus......deze show nu boeken. Absoluut een aanrader!

Johanna, Wijchen
MAA, 23 SEP 2013
4.8
The Lion King

Een geweldig spektakel!

Henk, Beuningen
VRI, 09 AUG 2013
4.8
Een ervaring om nooit meer te vergeten!!!!!

Wat was the lion king fantastisch!!!! Ik was een aantal jaar geleden al in nederland naar deze musical geweest, m'n shopvriendin niet dus dit moest hem worden.
Deze musical op broadway zien is toch nog specialer!! De liedjes in het engels klinken toch wat mooier. We hadden perfecte plaatsen zodat we helemaal opgenomen werden door de show!!! (vooral in de openingsscene) Ook waren de acteurs geweldig, echt een ervaring om nooit te vergeten!!!!!!

Irene, Spijkenisse
DIN, 16 APR 2013
4.8
lion king Broadway

Super!!! Magnifieke decors, top cast, verbluffende show

Karim, Kontich
ZAT, 23 MRT 2013
4.8
Erg leuke show!

Erg leuke musical, erg mooie kostuums.
Wij vonden het geluid voor de zang niet zo duidelijk, we zaten wel onder de overkapping, dus wellicht had dat er mee te maken. Verder een aanrader,,

Timo, Den haag
VRI, 22 MRT 2013
4.8
Geweldig!

'There is simply nothing else like it!' Zo wordt er overal reclame gemaakt. En terecht. Wat een geweldige musical. Het is wel precies dezelfde als in Nederland (maar dan in het engels natuurlijk), toch is een tweede bezoek nog steeds zeer aan te raden. Ook de afhandelng van Newyorkmusicals.nl was erg goed. De kaartjes lagen netjes klaar bij de kassa van het theater. En dat voor een voordelige prijs!

Mathieu, Hedel
DIN, 19 FEB 2013
4.8

 

4.8

Fantastisch 4.8

Recensies van 14 klantrecensies

Reserveer tickets

Aantal tickets
Datum
Informatie over de locatie

Minskoff Theatre
200 W 45 Street
New York
NY
US

Voorstellingsinfo.

Avondvoorstelling
Dinsdag om 19:00 Woensdag - zaterdag om 20:00

Middagvoorstelling
Woensdag en zaterdag om 14:00 Zondag om 15:00

Duur:
2 uur en 30 minuten

Routebeschrijving


Neem de metro naar Time Square - 42nd St. station.

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen