Dear Evan Hansen

Dear Evan Hansen

op Music Box Theatre

Prijs vanaf € 102.30

Zijn hele leven voelde Evan Hansen zich onzichtbaar totdat een tragedie hem verandert en hem de kans van zijn leven geeft: de kans om iemand anders te zijn.

Hoogtepunten:
- Geniet van Dear Evan Hansen live op Broadway
- Bemachtig de beste zitplaatsen
- Ervaar een grootse musical met hart en ziel

Geniet van Dear Evans Hansen
Deze november vindt Evan Hansen zijn bestemming op Broadway. De reis begon in de zomer van 2015 met een grootse wereldpremière van Dear Evan Hansen in Arena Stage in Washington DC.

Het publiek en critici vielen allebij onmiddellijk voor wat Peter Marks van Washington Post noemt als een hartverscheurende reis waar musical theaters u soms naartoe kunnen leiden, en Charles Isherwood of The New York Times verkondigde dat dit een uitstekende musical met hart en ziel is.

Dear Evan Hansen voegt de driemalige Tony Award genomineerde directeur Michael Greif (Rent, Next to Normal, Grey Gardens) samen met de Tony genomineerde componistenteam van Benj Pasek en Justin Paul (A Christmas Story, Dogfight, NBC’s Smash). De volgende stap van deze uitzonderlijke reis brengt de voorstelling naar Broadway in november.

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na het voltooien van uw boeking, ontvangt u de e-tickets via e-mail. Print uw ticket en neem deze mee naar het theater. 

 

Reserveer tickets

Aantal tickets
Datum
Informatie over de locatie

Music Box Theatre
239 West 45th Street
New York
NY
US

Voorstellingsinfo.

Speelt vanaf
2016-12-04

Duur:
2 hours and 30 minutes

Routebeschrijving


Take the subway to 42nd St. station

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen