Beautiful: The Carole King Musical

Beautiful: The Carole King Musical

op Stephen Sondheim Theatre

Prijs vanaf € 75.20

Beautiful: The Carole King Musical is het nooit eerder vertelde verhaal van Carole Kings reis van schoolkind naar superster. Zie de Tony Award-winning musical Beautiful en wordt meegesleept door de ongelooflijke muziek.

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze mooie musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Geniet van de muziek van Carole King
- Ervaar de award-winning musical

Waar gaat Beautiful over?
Beautiful: The Carole King musical over de muzieklegende Carole King, die een normaal meisje was met een uitzonderlijk talent.

Ze vocht haar weg naar de platenindustrie toen ze nog een tiener was en verkocht haar eerste hit Will You Love Me Tomorrow toen ze zeventien was. Tegen de tijd dat ze twintig was, schreef ze nummer één hits voor de grootste artiesten in rock'n'roll, waaronder de Drifters, de Shirelles, Aretha Franklin en de Monkees.

Maar haar grootste uitdaging was het vinden van haar eigen stem en uiteindelijk in de schijnwerpers te stappen.

Wist je dit over Beautiful?
Beautiful: The Carole King musical won in 2014 twee Tony Awards. Jessie Mueller ontving in 2014 de Tony Award voor Best Performance door een actrice in een hoofdrol in een musical en Brian Ronan ontving in 2014 de Tony Award voor Best Sound Design in een musical.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
Beautiful: The Carole King musical is aangeraden voor kinderen vanaf 11 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn niet toegestaan in het theater. 

Hoe lang duurt de musical?
Beautiful: The Carole King musical duurt 2 uur en 30 minuten inclusief een pauze. 

Belangrijke informatie:
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

 

Fantastisch 5.0

5.0 Recensies van 1 klantrecensies
trip down memory lane

Mooi geschreven musical met precies de juiste hoeveelheid humor en drama. Goed script, goed script, goede acteurs en natuurlijk de liedjes die weer helemaal tot leven komen. Ook het ensemble in deze show is geweldig en zeer zichtbaar. Ze hebben allemaal hun moment en hangen er niet maar een beetje bij. Een aanrader!

Sigrid, Zaandam
VRI, 20 JUN 2014
5.0

 

5.0

Fantastisch 5.0

Recensies van 1 klantrecensies

Reserveer tickets

Aantal tickets
Datum
Informatie over de locatie

Stephen Sondheim Theatre
124 West 43rd Street
New York
NY
US

Voorstellingsinfo.

Speelt vanaf
2014-01-12

Duur:
2 uur en 15 minuten

Routebeschrijving


Neem de metro naar Times Sqaure / 42 St. Station

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen