Teatro alla Scala

Teatro alla Scala

op

Prijs vanaf € 115.00

Teatro alla Scala in milaan is een van 's werelds meest beroemde en schitterende operahuizen. Een bezoek aan La Scala voor een opera of ballet maakt jouw reis naar Milaan compleet.

Teatro alla Scala, tevens bekend als kortweg La Scala, werd in 1778 in Milaan geopend, en is een van de beroemdste operahuizen ter wereld.

Bekijk de zitting in La Scala hier!

Bekijk de zitting in de balkons hier!

Categorie 7: de bruine zitplaatsen op de kaart. Wees erop attent dat deze plaatsen beperkt zicht hebben.

Categorie 2 tot 6: de groene, blauwe en roze zitplaatsen op de kaart.

Categorie 1: de gele zitplaatsen op de kaart.

Wij kunnen geen specifieke plekken garanderen, maar wij garanderen je wel dat je een plek krijgt in de categorie waarvoor je boekt.

Belangrijke informatie
- Jouw tickets worden geleverd aan jouw hotel. De tickets zullen een dag voor de show uitgegeven worden. Het is zeer belangrijk dat de informatie die je geeft accuraat is, aangezien er anders problemen kunnen optreden met het leveren van de tickets.
- De prijs die je betaalt is inclusief verkoop kosten voor het theater, onze agent en Ticmate. Onze agent ItaliaTeam is de officiële partner voor La Scala in Milaan. Om deze rijden zijn alle prijzen (inclusief verkoopkosten) goedgekeurd door ItaliaTeam en La Scala. De extra verkoopkosten betekenen dat er een verschil kan ontstaan tussen de prijs die jij betaalt en de prijs die op de tickets vermeld staat. Inbegrepen in de prijs is tevens bezorging van de tickets aan het hotel.
- In het geval van annuleringen door stakingen of andere onvoorziene omstandigheden, kan alleen de waarde van de tickets worden gerestitueerd. Dit betekent dat de verkoopkosten niet kunnen worden terug betaald.
- Wij verkopen geen tickets voor kinderen of senioren voor Teatro alla Scala.

 

Reserveer tickets

Datum
Informatie over de locatie


Voorstellingsinfo.
Routebeschrijving
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen