Sorteer op
Top 10
Prijs
Aanraders
A - Z
Opera Bastille Paris

Opera Bastille Paris

De Opéra de la Bastille, beter bekend als Opéra Bastille, is huis aan vele opera's. Het operahuis dateert uit 1989 en met haar transparante façade is zij een bekend herkenningspunt in de stad. Hier bestel je tickets voor de operavoorstellingen bij Opéra Bastille, indien gewenst inclusief diner.

Vanaf € 244.00
Opera Garnier Paris

Opera Garnier Paris

De Opéra Garnier, tevens bekend als Palais Garnier of het Oude Opera Huis in Parijs, is huis aan voornamelijk balletvoorstellingen. Het operahuis stamt uit 1875. Hier bestel je tickets voor de balletvoorstellingen bij Opéra Garnier, indien gewenst inclusief diner.

Vanaf € 119.00
Teatro alla Scala

Teatro alla Scala

Teatro alla Scala in Milaan is een van 's wereld meest beroemde en schitterende operahuizen. Een bezoek voor een ballet of Opera in La Scala maakt jouw reis naar Milaan compleet. Boek jouw tickets voor La Scala in Milaan hier!

Vanaf € 115.00
Nationaal Theater Praag

Nationaal Theater Praag

Het National Theatre in Praag is absoluut het bezoeken waard als je van een opera wilt genieten in Tsjechië. Naast schitterende opera's is het gebouw op zichzelf al spectaculair en oogverblindend. Bestel jouw tickets voor het National Theatre in Praag hier!

Vanaf € 62.00