Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor Musicals in New York

Welkom bij New York's Broadway. NewYorkMusicals.nl geeft een overzicht van wat er te zien is in de theaters van New York. Koop hier tickets in jou eigen munteenheid en betaal op een veilige manier.

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Informatie over de locatie

Radio City Music Hall

Radio City Music Hall

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Christmas Spectacular Starring the Radio City Rockettes

Christmas Spectacular Starring the Radio City Rockettes

4.8 (93)
Vanaf € 82,50

Mis niet Christmas Spectacular in de Radio City Music Hall in New York!

De Radio City Christmas Spectacular presenteert zoals altijd een ongeëvenaarde kerstshow met universeel appeal dat u goed doet voelen en herinneringen creëert.

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze spectaculaire show
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Ervaar een kerstshow zoals er geen één is.
- Zie de ongelooflijke dansers The Rockettes

Wat is de Christmas Spectacular?
The Radio City Christmas Spectacular is door de jaren heen door meer dan 80 miljoen mensen gezien en heeft in meer dan 6 steden door Noord America gespeeld.

De show bevat schitterende kostuums, dynamische nummers en adembenemede speciale effecten! Het Great Stage komt tot leven als The Rockettes hun typische kicks en precieze dansstijl ten toon brengen in een aantal van de meeste uitdagende nummers ooit bedacht.

Nog net zo uniek als in 1933, Radio City Music Hall is de toneelplek van de natie. Alleen één van 's werelds grootste indoor theater kan de meeste spectaculaire kerstshow uitvoeren.

Mis deze spectaculair viering niet en creëer nieuwe herinneringen die u een leven lang bij blijven! Het is de kerstshow die u moet zien!

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de show geschikt?
The Radio City Christmas Spectacular is voor publiek van alle leeftijden, voor jonge kinderen tot aan de meest loyale gasten. Vele gasten komen ieder jaar terug, en brengen vaak deze traditie over op de jongere generatie.

Hoe lang duurt de show?
The Radio City Christmas Spectacular duurt 1 uur en 30 minuten.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Nee, helaas, er zijn geen tickets voor kinderen beschikbaar maar kinderen onder de 2 jaar behoeven geen ticket zolang ze geen eigen stoel bezetten en op de schoot van hun ouder zitten.

Belangrijke informatie:
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

 

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 1 uur 30 minuten

Routebeschrijving

Radio City Music Hall

Adres
1260 Ave of the Americas New York, USA NY 10020

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!