Tickets voor: Avenue Q

Avenue Q

3.0 (1)
Vanaf € 94.7

Ervaar de Tony Award-winning musical komedie Avenue Q op Broadway in New York! De musical combineert acteurs en poppen in één hilarische show! Mis deze langlopende Broadway hit niet!

Hoogtepunten:
- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze amuserende musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Ervaar de Tony Award winnaar voor Best Musical

Waar gaat Avenue Q over?
Avenue Q vertelt het tijdloze verhaal over een net afgestudeerde student Princeton genaamd, die zijn intrek neemt in een armoedig appartement in New York in Avenue Q. Hier ontmoet hij Kate (het meisje van hiernaast), Rod (de republikein), Trekkie (de internet sexpert) Lucy the Slut (geen verdere uitleg nodig) en andere kleurrijke types die ervoor zorgen dat Princeton uiteindelijk het doel van zijn leven ontdekt.

Het zou verkeerd zijn om Avenue Q een poppenshow te noemen. South Park, Sesamstraat of de Muppet show voor volwassenen is ook niet echt correct. Het is niet eenvoudig te omschrijven maar het is de harigste en grappigste show die u ooit heeft gezien.

Avenue Q is amuserend, snel en politiek incorrect. Boek uw tickets vandaag al!

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
Avenue Q wordt aangeraden voor kinderen vanaf 12 jaar.

Hoe lang duurt de musical?
Avenue Q duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten inclusief de pauze.

Belangrijke informatie:
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

 

Openingstijden

Wednesday to Saturday and Monday 8:00pm - Sunday 7:30pm Saturday 2:30 and Sunday 3:00

Goed: 3.0

Direct bevestiging

Routebeschrijving

New World Stages / Stage 3

Adres
340 West 50th Street New York NY US

×