Tickets voor: Disney's The Lion King - Broadway

Disney's The Lion King - Broadway

4.9 (413)
Vanaf € 113,50

Beleef het betoverende spektakel van Disney's The Lion King op Broadway. Laat jezelf meeslepen in een opbeurende reis over liefde, humor en de menselijke geest, meesterlijk verteld door buitengewoon poppenspel, adembenemende decors en de iconische muziek van Elton John en Tim Rice. Ontdek of herontdek het ontroerende verhaal van Simba te midden van de levendige kleuren en geluiden van het Koningsland. Het is gegarandeerd een hit voor het hele gezin!

Hoogtepunten

- Boek geweldige zitplaatsen voor deze razend populaire musical 
- Spectaculair poppenspel en decorontwerpen. 
- Onvergetelijke nummer van Elton John en Tim Rice 
- Verwen jezelf met deze bekroonde musical, inclusief Beste Musical 
- Geniet van een musical voor het hele gezin

Wat kan ik verwachten?

Wanneer de jonge leeuwenprins Simba wordt geboren, wordt zijn gemene oom Scar teruggedrongen in de rij voor opvolging van de troon. Scar is van plan om zowel Simba als zijn vader, Koning Mufasa, te vermoorden zodat hij de troon kan overnemen en koning kan worden. Simba overleeft het maar hij denkt dat hij verantwoordelijk is voor de dood van zijn vader en besluit het koninkrijk te ontvluchten. 
 
Simba begint aan een nieuw leven, vergezeld door twee zeer onwaarschijnlijke vrienden Timon en Pumba. Maar het verleden zal hem blijven achtervolgen en hij zal het opnemen tegen een geduchte vijand om zijn lot te vervullen en zijn rechtmatige plaats als de machtige koning in te nemen! 
 
In The Lion King komt de savanne tot leven op Broadway in New York! De nummers in de Lion King zijn onder meer 'Circle of Life', 'Hakuna Matata' en 'Can You Feel the Love Tonight'. 
 
Zoals The New York Times zegt: “Er gaat gewoon niets boven deze musical.” 
 
Feiten over de Lion King: 
De musical ging in oktober 1999 in wereldpremière in Londen. Er zijn 50 castleden nodig, plus nog eens 100 mensen backstage voor elke uitvoering en er zijn meer dan 232 poppen in de show! De musical heeft meerdere prijzen gewonnen op Broadway, de West End en over de hele wereld. 
 
Wereldwijd hebben meer dan 110 miljoen mensen genoten van de show! Zoveel mensen kunnen zich toch niet vergissen!

Hoe werkt het?

Hoe kom ik aan mijn tickets? 
Kort na het afronden van je boeking, ontvang je jouw boekingsbevestiging. 
 
Binnen 24 uur wordt je e-ticket rechtstreeks naar je gestuurd via e-mail. Mobiele tickets worden geaccepteerd. 
 
Als je tickets boekt voor een musical in New York, krijg je altijd de best beschikbare plaatsen op het moment van boeken. We hebben geen controle over het exacte stoel- en rijnummer, aangezien alleen het theater de stoelen kan aanwijzen. Deze kunnen niet gewijzigd of veranderd worden, aangezien dit de best beschikbare stoelen waren op het moment van je boeking.

Belangrijke informatie

- Let wel: Stroboscoopverlichting wordt meerdere keren gebruikt tijdens de show. 

Is dit geschikt voor mij?

The Lion King is een musical voor alle leeftijden. De musical is vooral populair bij gezinnen. Het wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar. Houd er rekening mee dat kinderen onder de 3 jaar niet worden toegelaten.

Openingstijden

Raadpleeg tijdens het boeken onze kalender voor beschikbare data en tijden.

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 45 minuten

Routebeschrijving

Minskoff Theatre

Adres
200 W 45 Street New York NY US

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!