Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Informatie over de locatie

Minskoff Theatre

Minskoff Theatre

Minskoff Theatre

Vergelijkbare tickets

Vergelijkbare categorieën

Tickets voor: Disney's The Lion King - Broadway

Disney's The Lion King - Broadway

4.9 (413)
Vanaf € 123,70

Beleef Disney's populaire en award-winning familie film The Lion King maar dan als musical op Broadway. Met muziek van Elton John is de Lion King een van de meest knappe musicals die er ooit is gemaakt. Het is een gegarandeerde hit voor het hele gezin.

Hoogtepunten

- Zorg ervoor dat uw tickets heeft voor deze waanzinnig populaire musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Geniet van de muziek van Elton John
- Ervaar een award-winning musical inclusief Best Musical
- Bekijk een musical voor het hele gezin

Wat kan ik verwachten?

Als de jonge leeuwenprins Simba geboren wordt, wordt zijn gemene oom Scar terug in de lijn van troonopvolging gepusht. Scar is van plan om zowel Simba te doden als zijn vader, Koning Mufasa, zodat hij de troon kan overnemen en koning wordt. Simba overleeft het maar denkt dat hij de oorzaak is van zijn vaders dood en besluit om het koninkrijk te verlaten.

Simba begint een nieuw leven samen met twee heel belangrijk vrienden, Timon en Pumba. Maar het verleden blijft hem plagen en hij komt in de positie dat hij een gevaarlijke vijand moet verslaan om zijn lot te vervullen en zijn rechtmatige plaats op de troon in te nemen.

In the Lion King komt de Savannah tot leven op Broadway in New York!. De songs in de Lion King zijn o.a. 'Circle of Life', 'Hakuna Matata' en 'Can you Fell the Love Tonight'.

Zoals de New York Times zegt, "Er is simpelweg niets zoals dit."

Wist je dit over de Lion King
De musical had zijn wereld première in London in oktober 1999 en sindsdien is deze te zien in vele grote steden over de gehele wereld. De musical heeft niet minder dan 6 Tony Awards gewonnen op Broadway in New York, heeft een Evening Standard onderscheiding ontvangen als theater evenement van het jaar en is genomineerd voor maar liefst 8 Olivier Awards.

Wie is het team achter deze musical?
The Lion King musical beschikt over een geweldige score gemaakt door  het Tony Award-winning songwriters team van Elton John en Tim Rice evenals het geweldige werk door Tony Award-winning choreograaf Garth Fagan. Julie Taymor regisseert de musiscal versie van Disney's populaire film The Lion King. Zij heeft als eerste vrouw ooit een Tony Award gewonnen voor Best Director van een musical.

The Lion King duurt 2 uur en 45 minuten inclusief de pauze.

Hoe werkt het?

Kort nadat uw boeking is voltooid, ontvangt u de tickets per e-mail. Neem een geprint exemplaar mee naar het theater of laat het ticket ziet op uw mobiele telefoon.

Belangrijke informatie

- Let wel: Flitsende verlichting wordt verschillende keren gebruikt tijdens de show.
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

Is dit geschikt voor mij?

The Lion King is een musical voor alle leeftijden, jong en oud. De musical is vooral populair bij gezinnen. Het wordt aangeraden voor kinderen vanaf 6 jaar. Let wel kinderen onder de 3 jaar zijn niet toegestaan.

Openingstijden

Dinsdag om 19:00 Woensdag - zaterdag om 20:00 Woensdag en zaterdag om 14:00 Zondag om 15:00

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 45 minuten

Routebeschrijving

Minskoff Theatre

Adres
200 W 45 Street New York NY US

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!