Tickets voor: Rock of Ages

Rock of Ages

5.0 (4)
Vanaf € 58,50

Als u op zoekt bent naar een musical vol energie, getoupeerde & grote kapsels en bekende gitaarriffs, dan is Rock of Ages de show voor u. Rock of Ages, die nu te zien is in New York, is de Broadway musical die al uw favoriete hits uit jaren 80 laat horen.

Hoogtepunten

- Kies uw eigen stoel
- Alle hits en looks uit de jaren '80
- Een verhaal over liefde, vriendschap en muziek

Wat kan ik verwachten?

Rock of Ages vertelt het verhaal over een meisje uit een kleine stad, een jongen uit de grote stad en een rock'n roll romance op de Sunset Strip. De elektronische score bevat muziek uit de jaren '80, zoals Pat Benatar, Bon Jovi, Twisted Sister, Poison en Joan Jett. De muziek in de musical heeft een goede balans; hardrock wordt afgewisseld met krachtige ballads, zoals "Can't Fight This Feeling", "I Wanna Know What Love Is", "Here I Go Again" en "Don’t Stop Believing".

Sherrie Christian verhuist naar Hollywood in de hoop een grote en bekende actrice te worden. Ze ontmoet Drew Boley, een inspirerende muzikant, en dankzij zijn hulp kan ze aan de slag als serveerster bij een rock'n roll bar. Hoewel de populaire bar bekende bands aantrekt, wordt de bar toch gesloopt in verband met herontwikkeling in de stad. De rocksterren, de bands en hun vrienden willen dit voorkomen, maar hoe ver durven zij hierin te gaan?

'Get ready to rock'n roll all night', of in ieder geval tot het gordijn naar beneden valt.

Hoe werkt het?

Uw e-ticket wordt direct gemaild nadat uw boeking is voltooid. Neem een geprinte versie mee naar het theater of laat uw ticket zien op uw mobiele telefoon.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 20.00 uur
Zaterdag en zondag: 14.00 uur
Zondag: 19.00 uur

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 30 minuten

Routebeschrijving

New World Stages

Adres
340 W 50th St New York, NY 10019

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!