Tickets voor: To Kill A Mockingbird

To Kill A Mockingbird

 
Vanaf € 90,30

To Kill A Mockingbird vertelt het verhaal over racistisch onrecht, verouderde gender-rollen en ongeschreven wetten door de ogen van een meisje genaamd Scout. Boek vandaag nog tickets voor de nieuwe Broadway-bewerking van de klassieke roman van Harper Lee. Het script is van Aaron Sorkin en speelt momenteel in het Shubert Theater in New York.

Hoogtepunten

- Kies uw eigen stoelen
- Zie de bewerking door Aaron Sorkin van Harper Lee's klassieke roman op het podium
- Zie Ed Harris in de rol als Atticus Finch vanaf 5 november 2019

Wat kan ik verwachten?

To Kill a Mockingbird is het verhaal van Scout Finch, een jong meisje dat in de jaren '30 volwassen wordt in Alabama. Het is ook het verhaal van haar vader, Atticus Finch, een blanke advocaat die de zaak aanneemt waarin een zwarte man wordt beschuldigt van verkrachting. Verder is het een verhaal over de depressietijd van het zuiden van Amerika: een broeinest van omstreden moraal, genderongelijkheid en raciale onrechtvaardigheid.

To Kill a Mockingbird is op verschillende manier geïnterpreteerd, waaronder de film uit 1962, slechts twee jaar na de publicatie van de roman gemaakt.  Maar het duurde bijna 60 jaar voordat het verhaal naar Broadway kwam. Deze aangepast versie speciaal voor het podium, debuteerde in 2018 op Broadway en onderscheidt zich om verschillende redenen. Het script is geschreven door Aaron Sorkin, een bekroonde televisieschrijver (The West Wing, The Newsroom, Sports Night). De rollen van Scout en haar 13-jaar oude broer worden gespeeld door volwassenen. Het onbetwiste heldendom van Atticus Finch wordt nader onderzocht.

Deze voorstelling valt op door zijn timing. To Kill a Mockingbird speelt zich af in de jaren '30 en werd gepubliceerd in 1960. Tegenwoordig worden dezelfde vragen gesteld, maar net even iets anders. Waarom is raciaal onrecht zo diep geworteld in de Amerikaanse cultuur? Hoe gaat onze samenleving om met beschuldigingen van seksueel geweld? Hoe kunnen kinderen de verhalen die ze horen veranderen, of het nu gaat om de ouderwetse geruchtenmolen of social media? To Kill a Mockingbird beantwoordt niet deze vragen, maar het zet wel aan tot dialoog.

Hoe werkt het?

Uw e-ticket wordt direct naar u gemaild zodra uw boeking is voltooid. Neem een geprinte versie mee naar uw tour of laat het ticket zien op uw mobiele telefoon.

Belangrijke informatie

- De voorstelling wordt aangeraden voor kinderen die ouder zijn dan 12 jaar.
- Kinderen jonger dan 4 jaar worden niet toegelaten.

Openingstijden

Raadpleeg tijdens het boeken onze kalender voor beschikbare data en tijden.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Duur: 2 uur 35 minuten

Routebeschrijving

Shubert Theatre

Adres
225 West 44th Street New York, NY 10036

×

Helpdesk

070 891 26 05 070 891 26 05

Hulp nodig? Wij helpen u graag!