Tickets voor: Frozen the Musical

Frozen the Musical

Vanaf € 56.2
Ervaar de geliefde Disney film Frozen maar dan op het podium in deze geweldige musical editie! Ge mee met Anna en red haar zus Elsa.

Hoogtepunten:
- Ervaar Frozen live op het podium
- Reserveer nu tickets 
- Zie het verhaal van zusterliefde
- Zing mee met 'let it go'
- Luister naar de vele songs
- Bewonder de betoverende decors

Liefde is een kracht van de natuur
Toen het koninkrijk veranderde in een duistere winter besluit Anna samen met Kristoff en zijn rendier Anna's zus te vinden, sneeuwkoninkin Elsa, om hoor spreuk te vernietigen.

Broadway-bound Frozen is gespeeld in twee akten, inclusief nieuwe songs en verhalen. De musical bevat twee keer zo viel songs als de film.

Tony winnaar Michael Grandage regisseert de musical, gebaseerd op de 2013 film. Oscar-winnende duo Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez hebben nieuwe songs geschreven die samen gaan met de film (natuurlijk inclusief oscar-winnende song 'Let it Go'). De films scriptschrijfster Jennifer Lee komt terug en schrijft een boek. Rony winnaar Rob Ashford choreografeerd de dans. 

Hoe kom ik aan mijn tickets?
Kort na de voltooing van de boeking worden de tickets direct naar je e-mail adres gestuurd. Print deze uit en neem deze mee naar het theater, waar je de tickets direct bij de ticketbalie af kunt halen.

Experience the smash hit Disney animated film Frozen live onstage with our amazing offer.

Book your tickets from home and save 35%!

Bestseller

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Print voucher

Duur: 2 uur 30 minuten

Routebeschrijving

St. James Theatre

Adres
246 West 44th Street New York NY US

×