Tickets voor: Kinky Boots

Kinky Boots

4.0 (2)
Vanaf € 76.8

Kinky Boots is zonder twijfel de nieuwe musical die u gezien moet hebben in New York! Met muziek van Tony en Grammy winnaar pop icoon Cyndi Lauper. Het is een gezellige viering vol onafgebroken plezier!

Hoogtepunten

- Zorg ervoor dat u tickets heeft voor deze hartverwarmende musical
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Ervaar een award-winning musical waaronder Best Musical
- Geniet van de muziek van Grammy winnaar Cyndi Lauper

Wat kan ik verwachten?

Onze hoofdrolspeler, Charlie Price, erft plotseling zijn vaders schoenenfabriek, die op het punt staat failliet te gaan.

Als hij erna streeft om aan zijn vaderserfenis te voldoen en het familiebedrijf te redden vindt Charlie inspiratie in de vorm van Lola. Een bekende artiest die op zoek is naar een paar stevige stiletto's. Lola blijkt de persoon te zijn die Charlie kan maken tot de man die hij hoort te zijn.

Als ze proberen om de zaak te redden, blijkt dat dit onwaarschijnlijke paar meer met elkaar gemeen te hebben dan dat zo ooit hadden kunnen dromen.... en ze leren dat als je je mening over iemand verandert jouw wereld ook kan veranderen.

Kinky Boots bevat spectaculair dansen, een sensationeel nieuwe succes en een magnifiek hartverwarmend verhaal.

Hoe werkt het?

Kort nadat u uw boeking heeft afgerond, zult u uw e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze met u mee naar het theater.

Voor wie is de musical geschikt?
Kinky Boots is aangeraden voor kinderen vanaf 10 jaar. Kinderen onder de 4 jaar zijn niet toegestaan in het theater.

Hoe lang duurt de musical?
Kinky Boots duurt  2 uur en 30 minuten inclusief een pauze van 15 minuten. 

Wie is het team achter deze musical?
Kinky Boots is bedacht door Grammy Award-winning pop icoon Cyndi Lauper en 4-voudig Tony Award winnaar Harvey Fierstein en is geregisseerd en gechoreografeerd door Tony Award winnaar Jerry Mitchell.

Belangrijke informatie

Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

Direct bevestiging

Mobiele voucher toegestaan

Print voucher

Duur: 2 uur 25 minuten

Routebeschrijving

Al Hirschfeld Theatre

Adres
302 West 45th Street New York NY US