Christmas Spectacular Starring the Radio City Rockettes

Christmas Spectacular Starring the Radio City Rockettes

op Radio City Music Hall

Prijs vanaf € 158.50

Christmas Spectacular in de Radio City Music Hall in New York mag u absoluut niet missen deze zomer!

De Radio City Christmas Spectacular presenteert zoals altijd een ongeëvenaarde kerstshow en brengt u vele nieuwe herinneringen.

Hoogtepunten:
- Bemachtig tickets voor deze spectaculaire show
- Krijg de beste zitplaatsen in de door u gekozen categorie
- Ervaar een unieke kerstshow
- Zie de ongelooflijke dansers The Rockettes

Wat is de Christmas Spectacular?
The Radio City Christmas Spectacular is door meer dan 80 miljoen mensen gezien en heeft in meer dan 6 steden van Noord-America gespeeld.

De show bevat schitterende kostuums, dynamische nummers en adembenemede effecten! Het Great Stage komt tot leven als The Rockettes hun typische kicks en precieze dansstijl ten toon brengen in de meeste uitdagende nummers ooit bedacht.

Nog net zo uniek als in 1933, Radio City Music Hall is de toneelplek van New York. Een show als deze kan maar in weinig theaters van de wereld uitgevoerd worden.

Mis deze spectaculair uitvoering niet en creëer nieuwe herinneringen die u een leven lang bij blijven! Het is een kerstshow die u moet zien!

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat u de boeking heeft afgerond, zult u de e-ticket per email ontvangen, print deze uit en neem deze mee naar het theater.

Voor wie is de show geschikt?
The Radio City Christmas Spectacular is voor publiek van alle leeftijden, voor jonge kinderen tot aan de meest loyale gasten. Vele gasten komen ieder jaar terug, en brengen vaak deze traditie over op de jongere generatie.

Hoe lang duurt de show?
The Radio City Christmas Spectacular duurt 1 uur en 30 minuten.

Zijn er tickets voor kinderen beschikbaar?
Nee, helaas, er zijn geen speciale tickets voor kinderen beschikbaar maar kinderen onder de 2 jaar behoeven geen ticket zolang ze geen eigen stoel bezetten en op de schoot van hun ouder zitten.

Belangrijke informatie:
- Als u tickets boekt voor een musical in New York dan zult u altijd beste zitplaatsen krijgen die beschikbaar zijn op het moment van uw boeking. We hebben helaas geen invloed op het exacte stoelnummer of rijnummer, want het is alleen het theater die stoelen kan toewijzen. Binnen 36 uur nadat u uw eerste boekingsbevestiging heeft ontvangen zult u een extra bevestiging ontvangen met daarop uw stoelnummers. Deze kunnen niet veranderd of aangepast worden aangezien zij de beste beschikbare plaatsen zijn op het moment van uw boeking.

 

 

Reserveer tickets

Aantal tickets
Datum
Informatie over de locatie

Radio City Music Hall
1260 Avenue of the Americas
New York
NY
US

Voorstellingsinfo.

Speelt vanaf
2017-11-10

Duur:
90 minuten zonder pauze

Routebeschrijving


Take the subway to 50th St. Rockefeller Ctr. station

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen