Pretty Woman: The Musical

Pretty Woman: The Musical

op Nederlander Theatre

Prijs vanaf € 87.00

Pretty Woman van Garry Marshall is een gloednieuwe musical gebaseerd op de meest geliefde, romantische komedie aller tijden. De langverwachte musical is te zien op Broadway in de zomer van 2018.

Hoogtepunten:
- Geniet van het iconische liefdesverhaal live op het podium
- Ervaar de toneelversie van Pretty Woman
- Luister naar de zeer bekende liedjes

Pretty Woman Walkin' Down the Street
Pretty Woman is een van de meest geliefde films van de jaren negentig, die ook de carrière van Julia Roberts lanceerde en het sjabloon werd voor elke toekomstige romantische komedie.

Vivian en Edward zijn onwaarschijnlijk soulmates die tegen alle verwachtingen in gaan om elkaar ... en zichzelf te vinden. Ervaar de momenten die u leuk vindt in de film - en maak kennis met deze iconische personages op een geheel nieuwe manier - in dit oogverblindende theatrale verhaal over een eeuwig liefdesverhaal.

Het is tot leven gebracht door een creatief team van krachtpatsers dat de beste muziek vertegenwoordigt, Hollywood en Broadway. Pretty Woman: De musical zal zeker uw stemming en uw hart verlichten.

Hoe kom ik aan tickets?
Kort nadat uw bestelling is afgerond, ontvangt u een e-ticket via het e-mailadres dat u heeft opgegeven tijdens de boeking. Print uw ticket en breng dit mee naar het theater.

Wie is verantwoordelijk voor de productie?
Dit toneelstuk zit vol creativiteit. Marshall's visie wordt vervuld door de schrijver J.F Lawton in de film waarin hij het libretto beschrijft, terwijl de Canadese rockgod Bryan Adams en zijn songwriting-partner Jim Vallance voor een goede score zorgen. Verantwoordelijk voor de regie en choreografie van de show is tweevoudig Tony Award winnaar Jerry Mitchell (Kinky Boots, On Your Feet!).

 

 

Reserveer tickets

Aantal tickets
Datum
Informatie over de locatie

Nederlander Theatre
208 West 41st Street
New York
NY
US

Voorstellingsinfo.

Speelt vanaf
2018-08-16

Duur:
2 Hours 30 Minutes

Routebeschrijving


Take the subway to Times Square - 42 St. station

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen