On Your Feet! The Story of Emilio and Gloria Estefan

On Your Feet! The Story of Emilio and Gloria Estefan

op Marquis Theatre

Prijs vanaf € 99.80

On Your Feet! is de nieuwe Broadway musical over twee mensen die geloven in hun talent, hun muziek en elkaar en ze worden een internationale sensatie.

De nieuwe musical On Your Feet! is geïnspireerd door muziek van de bekende Grammy Award winnares Gloria Estefan en haar echtgenoot, muziekproducent Emilio Estefan.

 

Gloria Estafan heeft meer dan 100 miljoen platen verkocht en vele stadiums waren uitverkocht over de gehele wereld. Samen hebben ze 26 grammies gewonnen maar hun muziek is maar een deel van het verhaal. Geniet van het verhaal achter dit iconische stel en hun muzikale succes in On Your Feet!. Het verhaal over Emilio en Gloria Estafa.

 

On Your Feet! bevat de meest iconische songs in de laatste 25 jaar van de vorige eeuw, inclusief 'Rhythm is Gonna Get You,' 'Conga,' 'Get On Your Feet,' 'Don’t Want To Lose You Now,' '1-2-3,' en 'Coming Out of the Dark.' The Broadway musical heeft een creatief team dat gelijk staat aan de onvergetelijke songlist.

 

Tweevoudig Tony Award winnaar Jerry Mitchel (Kinky Boots) regisseert de cast van 20 man, met choreografie van Sergio Trujillo (jersey Boys) 4 maal genomineerd voor Drama Desk en het originele boek van Alexander Dinelaris (The Bodyguard) 2 maal genomineerd voor Drama Desk.

 

 

 

Reserveer tickets

Aantal tickets
Datum
Informatie over de locatie

Marquis Theatre
211 West 45th Street
New York
NY
US

Voorstellingsinfo.

Speelt vanaf
2015-11-05

Duur:
2 Hours, 15 Minutes

Routebeschrijving


Take the subway to 49th St. station

Zie op een kaart Zie op een kaart

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail


In winkelwagen