Condities

Na uw aankoop en bevestiging is het niet meer mogelijk de tickets om te ruilen of annuleren. Kort na de voltooing van de boeking worden de voucher/e-ticket(s) als PDF in een e-mail naar u toegestuurd.

Print de ontvangen voucher/e-ticket(s) en neem een kopie meer naar uw bestemming. Op uw voucher/e-ticket(s) vermelden wij duidelijk waar, en of, u deze moet omwisselen voor originele tickets. Verder staat hier ook precies waar je de voucher/e-ticket(s) moet laten zien.

Wees op tijd aanwezig bij het aangegeven adres op uw voucher/e-ticket(s) tijdens de openingstijden of de geboekte tijd. Beide staan duidelijk aangeven op de voucher/e-ticket(s). Als u deze instructies niet volgt, kunnen wij geen collectie van uw tickets of toegang tot de locatie garanderen.Dit vanwege sluitingstijden of een voorstelling/tour/wedstrijd die al begonnen is. Ticmate kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor vertragingen, geannuleerd vertrek, extreme weersomstandigheden of andere gebeurtenissen die ervoor zorgen dat u te laat zou kunnen komen.

Ticmate is alleen een ticket agent voor de organisatoren en kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor een event of content van een event. Verder kan Ticmate ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor doublure, substituten of vervangingen.

Als tickets worden gekocht voor commerciƫle doeleinden (zwarte markt) en niet gebruikt worden door de koper, kan de toegang geweigerd worden ter plekke.

Over het algemeen komen de prijzen bij Ticmate overeen met die van de dagkassa. Vaak zijn de prijzen bij Ticmate lager dan de prijs van de dagkassa. Bij events met hoge navraag (zoals voetbalwedstrijden) zijn de prijzen inclusief reserveringskosten van 10-50% verdeeld over de organisator, onze agent en Ticmate. Voor speciale A-wedstrijden, locale derbies en internationale wedstrijden kunnen reserveringskosten van meer dan 100% voorkomen. Ticket prijzen voor musicals kunnen op vrijdag tot zondag 25% hoger liggen dan op werkdagen.

Heeft u tickets voor een voetbalwedstrijd gekocht dan raden wij u aan de informatie onder de voetbalclubs aandachtig door te nemen. Hiermee bedoelen wij met name de voorwaarden met betrekking tot de mogelijkheid dat een wedstrijd verplaatst wordt op een andere datum of tijdstip, de zitplaatsen in het stadion en waar de tickets moeten worden opgehaald.

Wij adviseren u onze FAQ te lezen. Heeft u vragen of klachten? Neem dan contact op met helpdesk@ticmate.com. Alle klachten moeten naar Ticmate gestuurd worden binnen 14 dagen na het gebruik van uw ticket.

Om uw boeking te kunnen bevestigen hebben wij persoonlijke data nodig zoals naam, e-mail en telefoonnummer. Deze worden bewaard in een systeem gelegen in Zweden met een beveiligde en versleutelde connectie met onze leveranciers die zich eventueel buiten de EU kunnen bevinden als de tickets voor een locatie buiten de EU zijn. Wij slaan geen betaalgegevens op aangezien dit een versleuteld verbinding is met onze betalingsprovider binnen de EU. Ticmate en onze leveranciers zijn compliant met de laatste Data Protection Regulation (European General Data Protection Regulation - GDPR) en wij garanderen dat geen informatie wordt gedeeld met derden voor andere redenen dan een service of product te bieden of het verbeteren van onze klantervaring bij ons.

Alle persoonlijke data wordt periodiek gewist als wij deze niet langer nodig hebben. U heeft het recht om aan te vragen welke informatie wij van u hebben bewaard in ons systeem. Deze kunt u aanvragen bij dataprivacy@ticmate.com. Als u ervoor kiest om via derden te betalen zoals Klarna, PayPal of Swish dan gaat u akkoord met hun eigen voorwaarden met betrekking tot data bescherming. Lees meer over uw rechten met betrekking tot het beschermen van uw persoonlijke gegevens, hoe wij deze bewaren en verwerken en voorwaarden van derden hier.

Mochten er tegenstrijdigheden zijn met de Engelse en Nederlandse versie dan is de Engelse versie prevaleren.